Ραντεβού 30 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη

Ραντεβού 30 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη

bet365

Οι Ενώσεις που τάσσονται κατά της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ και εκφράζουν την αντιπολίτευση θα συγκεντρωθούν στις 30 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη.

Το ραντεβού κλείσθηκε για το απόγευμα (20:00) τις 30ης Μαϊου, καθώς τότε ο Ιβάν Σαββίδης θα μπορεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (μόλις θα έχει επιστρέψει από το Άγιον Όρος, όπου θα συνοδεύσει τον Βλάντιμιρ Πούτιν), ενώ στη συγκέντρωση αναμένεται να δώσει το παρών ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν παραστεί τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η συγκέντρωση των Ενώσεων, που τάσσονται κατά της σημερινής διοίκησης και λογικά θα διεκδικήσουν την προεδρία στις εκλογές του Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Η συνάντηση της 30ης Μαίου είναι σημαντική και για τον καθορισμό της πολιτικής, που θα κρατήσει η αντιπολίτευση ενόψει της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 24 Ιουνίου.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι ασφαλώς ο αριθμός των Ενώσεων που θα δώσων το παρών, με τους διοργανωτές να στοχεύουν σ' έναν αριθμό 25-30 Ενώσεων.

 

Τελευταία Νέα