«Πονοκέφαλος» με Λουντ και Μέστο για Στραματσόνι

«Πονοκέφαλος» με Λουντ και Μέστο για Στραματσόνι

Gazzetta team
«Πονοκέφαλος» με Λουντ και Μέστο για Στραματσόνι

bet365

Μέστο και Λουντ συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον ο Αντρέα Σταματσόνι θα πρέπει να επιλέξει σε ποιο από τα επόμενα τρία ματς του Παναθηναϊκού θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους.

Πονοκέφαλος για τον Αντρεά Στραματσόνι ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ, καθώς Ρόμπιν Λουντ και Τζιαντομένικο Μέστο έφτασαν τις 4 κίτρνιες κάρτες και πλέον θα χρειαστεί να απουσιάσουν σε ένα από τα τρία παιχνίδια που έχουν απομείνει στους «πράσινους» (ΑΕΚ εκτός, Πανιώνιος εντός, ΠΑΟΚ εκτός).

Πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Ιταλός τεχνικός να επιλέξει να απουσιάσουν από την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ στις 9 κάρτες βρίσκεται πλέον ο Μάρκους Μπεργκ, που αν «κιτρινιστεί» και στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, θα λείχει και από τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους», εκτός από αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λόγω των υποχρεώσεων του με τη Σουηδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα