Πανιώνιος και μετά... Σουηδία για Μπεργκ!

Πανιώνιος και μετά... Σουηδία για Μπεργκ!

Gazzetta team
Πανιώνιος και μετά... Σουηδία για Μπεργκ!

bet365

Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου κόντρα στον Πανιώνιο θα πραγματοποιήσει την τελευταία του φετινή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Σουηδίας ενόψει Euro. Χάνει το φινάλε των πλέι-οφ στην Τούμπα.

Πρόβλημα με τον Μάρκους Μπεργκ προκύπτει στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την αλλαγή στο πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League, λόγω των αναβολών στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, οι «πράσινοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Σουηδού από την τελευταία αναμέτρηση των πλέι οφ στην Τούμπα.

Όπως τονίζεται από τη σχετική ενημέρωση της FIFA, όλοι οι παίκτες οφείλουν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των χωρών τους μέχρι τις 30 Μαΐου, γεγονός που σημαίνει πως ο Μπεργκ θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της Λεωφόρου κόντρα στον Πανιώνιο (29 Μαΐου), όμως στη συνέχεια θα χρειαστεί να αναχωρήσει για τη Σουηδία, χάνοντας κατά συνέπεια το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα