Στραματσόνι: «Μας ανεβάζει το ηθικό αυτή η νίκη»

Στραματσόνι: «Μας ανεβάζει το ηθικό αυτή η νίκη»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι που τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να συνεχίσει έτσι ώστε να κατακτήσει την πρωτιά στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Προετοιμαστήκαμε να ξεκινήσουμε πολύ επιθετικά. Όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ ήταν κουρασμένη, αλλά γιατί και εμείς θέλαμε στο γήπεδό μας να ξεκινήσουμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε: «Δεν κάναμε τίποτα ακόμα. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να διατηρήσουμε την επιθετικότητά μας. Από την άλλη πλευρά είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε με τόσο καθαρό τρόπο και αυτό μπορεί να μας ανεβάσει το ηθικό γιατί δουλεύουμε πραγματικά πολύ σκληρά.

Για να είμαι ειλικρινής για να κερδίσουμε αυτό το ματς έπρεπε να είμαστε 101%. Σε αυτό το ματς προτίμησα να έχω περισσότερους επιθετικούς, τον Πέτριτς, τον Κλωναρίδη, τον Μαμούτε. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είχαμε επιθετικούς για να δώσουμε ανάσες σε Λέτο και Μπεργκ, ενώ σήμερα είχαμε.

Είμαι χαρούμενος γιατί ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, ίσως στο ξεκίνημα να ήμασταν λίγο νευρικοί. Ερχόμασταν από δύο ματς που δεν κερδίσαμε και αυτό έδινε πίεση. Όταν πετύχαμε το πρώτο γκολ απελευθερώθηκε η ομάδα και έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέραμε. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και γιατί δεν δώσαμε ευκαιρία στην ΑΕΚ να κάνει φάσεις. Στα προηγούμενά ματς περιπλέξαμε την κατάσταση δεχόμενοι γκολ, σήμερα είμαι ικανοποιημένος απ αυτό το κομμάτι, θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα