Απλά το αυτονόητο!

Απλά το αυτονόητο!

Απλά το αυτονόητο!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για το εύκολο 3-0 του Παναθηναϊκού επί της... σκασμένης ΑΕΚ, τον απολαυστικό Λούκας Βιγιαφάνιες και τον εξαιρετικό Γιώργο Κουτρουμπή.

Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να το προσπαθήσει πολύ, πάρα πολύ για να μην νικήσει την ΑΕΚ που παρουσιάστηκε στο χορτάρι του «Απόστολος Νικολαϊδης». Μια ομάδα «σκασμένη», χωρίς δυνάμεις και καθαρό μυαλό, μία ομάδα που όπως ήταν λογικό άδειασε στο τρίτο παιχνίδι μέσα στην τελευταία εβδομάδα και μάλιστα χωρίς rotation από την τεχνική της ηγεσία!

Το «τριφύλλι» πόνταρε στην κόπωση του αντιπάλου, πίεσε για πρώτη φορά τόσο ψηλά επί Στραματσόνι και στο ημίωρο είχε αυτό που ήθελε, ένα 2-0, καθαρίζοντας το «τρίποντο». Ένα 2-0 που ήρθε στις δύο πρώτες πολύ καλές στιγμές που δημιούργησε το «τριφύλλι» και δεν της σπατάλησε, δεν τις πέταξε στον καλάθο των αχρήστων αλλά της έστειλε στο πλεκτό.

Είχε συγκέντρωση, είχε καθαρό μυαλό και χωρίς να εντυπωσιάσει δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΚ ούτε να σκεφτεί πως θα μπορούσε να πάρει κάτι απόψε στην Λεωφόρο. Αυτός που εντυπωσίασε, πάντως, ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός είχε κέφια, ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα της ΑΕΚ και εκτός από την «πάρε-βάλε» σέντρα στον Μπεργκ για το 2-0, προσφέρει στο κοινό της Λεωφόρου μία φοβερή ντρίμπλα πάνω στον Ντίντακ ενώ προηγουμένως έχει αδειάσει και ακόμη έναν αμυνόμενο της «Ένωσης». Όταν είναι καλά, ο Παναθηναϊκός ανεβάζει επίπεδο την δημιουργική του λειτουργία. Από κοντά και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο «Κούτρου» ήταν παντού στην μεσαία γραμμή, κέρδισε πολλές δεύτερες μπάλες, κέρδισε μονομαχίες και είχε εξαιρετικές επιλογές στην μεταβίβαση της μπάλας. Ο Κλωναρίδης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε για το εμφατικό 3-0, όμως, σε καμία περίπτωση αυτό το σκορ και η εύκολη νίκη δεν πρέπει να «παραμυθιάσει» τον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας. Δεν θα βρίσκει πάντα απέναντι του μία ΑΕΚ με αδειασμένη... μπαταρία.

Τουλάχιστον το βράδυ της Δευτέρας έγινε η αρχή, επιτέλους το φετινό «τριφύλλι» πήρε μία νίκη σε ανταγωνιστικό παιχνίδι και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι-οφ μαζί με τον ΠΑΟΚ. Το ντέρμπι της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ θα κρίνει πολλά...

Ατομική αξιολόγηση: Στιλ 6, Νάνο 5, Μέστο 5, Moλέδο 7, Ταυλαρίδης 7, Κουτρουμπής 8, Ζέκα 7, Λουντ 7, Βιγιαφάνιες 8, Μπεργκ 7, Λέτο 5, Μπουμάλ 6, Κλωναρίδης 7, Βλαχοδήμος 5

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.