Ηρακλής: Τα είπαν Παπαθανασάκης - Μίλερ

Ηρακλής: Τα είπαν Παπαθανασάκης - Μίλερ

Ηρακλής: Τα είπαν Παπαθανασάκης - Μίλερ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Ηρακλής Ντίτερ Μίλερ ο οποίος είχε σήμερα (23/5) μια καθοριστική συνάντηση με τον Σπύρο Παπαθανασάκη όπου μίλησαν και με αριθμούς.

Ο 58χρονος Γερμανός, που υπήρξε πρόεδρος του Ανόβερο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Σπύρο Παπαθανασάκη την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο 58χρονος ατζέντης, βρίσκεται σε ανοικτές διαπραγματεύσεις και μάλιστα στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ηρακλή μίλησαν και με αριθμούς. Ο Μίλερ την Τρίτη (24/5) αναμένεται ν' αναχωρήσει για την Γερμανία, αφού πρώτα κάνει άλλη μια συνάντηση με τον Παπαθανασάκη, περιμένοντας νεότερα από την Ελλάδα, καθώς την υπόθεση θα την τρέξει ο νομικός του Γιάννης Καχριμάνης.

Ο δικηγόρος του 58χρονου παράγοντα σε δηλώσεις, στον Libero είπε: «Έγινε πράγματι ένα κρίσιμο ραντεβού των Παπαθανασάκη και Μίλερ. Ο Μίλερ δεν συνδέεται με οποιονδήποτε Έλληνα που μπορεί να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής.  Ο Γερμανός δεν ενδιαφέρεται στο παραμικρό να γίνει «συμπαίκτης» επιχειρηματικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής».

Best of internet