Ηρακλής: Τα είπαν Παπαθανασάκης - Μίλερ

Ηρακλής: Τα είπαν Παπαθανασάκης - Μίλερ

Ηρακλής: Τα είπαν Παπαθανασάκης - Μίλερ

bet365

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Ηρακλής Ντίτερ Μίλερ ο οποίος είχε σήμερα (23/5) μια καθοριστική συνάντηση με τον Σπύρο Παπαθανασάκη όπου μίλησαν και με αριθμούς.

Ο 58χρονος Γερμανός, που υπήρξε πρόεδρος του Ανόβερο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Σπύρο Παπαθανασάκη την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο 58χρονος ατζέντης, βρίσκεται σε ανοικτές διαπραγματεύσεις και μάλιστα στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ηρακλή μίλησαν και με αριθμούς. Ο Μίλερ την Τρίτη (24/5) αναμένεται ν' αναχωρήσει για την Γερμανία, αφού πρώτα κάνει άλλη μια συνάντηση με τον Παπαθανασάκη, περιμένοντας νεότερα από την Ελλάδα, καθώς την υπόθεση θα την τρέξει ο νομικός του Γιάννης Καχριμάνης.

Ο δικηγόρος του 58χρονου παράγοντα σε δηλώσεις, στον Libero είπε: «Έγινε πράγματι ένα κρίσιμο ραντεβού των Παπαθανασάκη και Μίλερ. Ο Μίλερ δεν συνδέεται με οποιονδήποτε Έλληνα που μπορεί να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Γερμανός δεν ενδιαφέρεται στο παραμικρό να γίνει «συμπαίκτης» επιχειρηματικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα