Παναγιωτάρας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Παναγιωτάρας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Παναγιωτάρας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Νίκος Παναγιωτάρας, τονίζοντας ότι δεν ακυρώνεται η προσπάθεια των παικτών λόγω ενός άσχημου αποτελέσματος.

«Δεν είμασταν καλοί σήμερα αλλά δεν πρέπει να ακυρώσουμε την προσπάθεια των παιδιών. Έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, δεν πρέπει με μια ήττα να ακυρώσουμε όσα έχει κάνει η ομάδα. Εκ του αποτελέσματος, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη της ήττας» είπε ο βοηθός του Στέλιου Μανωλά αμέσως μετά την λήξη.

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Παναγιωτάρας είπε τα εξής.

«Χάσαμε δίκαια. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο παιχνίδι. Ίσως μας επηρέασε η εμφάνιση των προηγούμενων ημερών. Δεν πρέπει να ακυρώσουμε ότι έχουν πετύχει τα παιδιά. Εμείς βρήκαμε μια ομάδα ξεκούραστη, ενώ εμείς είχαμε μεγάλη καταπόνηση από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Συνεχίζουμε, προχωράμε, πάμε στο επόμενο ματς. Κρίναμε πως και σ’ αυτό το ματς θα μπορούσαμε να πηγαίναμε με λίγες αλλαγές. Δεν είναι εύκολο να ρισκάρεις να φρεσκάρεις την ομάδα σ’ ένα ματς στην Λεωφόρο. Αναλαμβάνω την ευθύνη».

Best of internet