Βάργκας: «Θα συνεχίσω στην ΑΕΚ»

Βάργκας: «Θα συνεχίσω στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Βάργκας: «Θα συνεχίσω στην ΑΕΚ»

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Ρόναλντ Βάργκας, δηλώνοντας ευτυχισμένος στους Κιτρινόμαυρους.

Ο άσος της Ενωσης μίλησε στην ιστοσελίδα «meridiano» της Βενεζουέλας και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ αλλά και στον αποκλεισμό του από την αποστολή της εθνικής ομάδας για το Κόπα Αμέρικα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάργκας.

Για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Είναι μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είμαι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω ενός πρόσφατου προβλήματος τραυματισμού.

Για το μέλλον του: «Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος και θα συνεχίσω εδώ ανεξάρτητα αν βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι. Είμαι ευτυχισμένος στην Αθήνα. Λατρεύω την θάλασσα και τον ήλιο. Νιώθω σαν να είμαι στην πατρίδα μου».

Για τον στόχο του: «Με την Μπριζ έπαιξα καλά αλλά δεν κέρδισα κανέναν τίτλο. με την Άντερλεχτ κέρδισα τίτλους αλλά δεν έπαιξα καλά. Στην ΑΕΚ θέλω να τα συνδυάσω».

Για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα: «Είναι επιλογή του προπονητή μου. Εγώ έκανα ό,τι καλύτερο για να είμαι στην αποστολή».

Για τις σχέσεις του με τον ομοσπονδιακό προπονητή: «Ο Ντουνταμέλ μου έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου και από τότε δεν μιλήσαμε ξανά. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να κοιτάξω μπροστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα