«Πάει στην ΑΕΚ ο Έρμπες» (vid)

«Πάει στην ΑΕΚ ο Έρμπες» (vid)

«Πάει στην ΑΕΚ ο Έρμπες» (vid)

bet365

Στα κιτρινόμαυρα ντύνει τον 26χρονο μέσος της Μπόκα Τζούνιορς, Κρίστιαν Ερμπες, δημοσιογράφος του «FOX Sports».

Ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, ήταν στην Αργεντινή πριν λίγο καιρό και από εκεί προκύπτουν τώρα μεταγραφικά νέα. Νέα, τα οποία ο Τύπος της χώρας παρουσιάζει ως δεδομένα και όχι σαν φήμες και σενάρια αφού δημοσιογράφος του «Fox Sports» έγραψε στο twitter ότι ο Κρίστιαν Ερμπες, 26χρονος μέσος της Μπόκα, αποχωρεί από την ομάδα του Μπουένος Αϊρες επειδή έκλεισε ο κύκλος του και θα υπογράψει στην ΑΕΚ!

Ο Ερμπες, ο οποίος δούλεψε στην Μπόκα και με τον Ροδόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα που είναι στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Ενωσης, αγωνίζεται στο «Μπομπονέρα» από το 2009 και τώρα μένει ελεύθερος, έχοντας αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα