Ύμνοι Μολέντο για Ζιλμπέρτο

Ύμνοι Μολέντο για Ζιλμπέρτο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ροντρίγκο Μολέντο στην Βραζιλία για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, τονίζοντας το πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ύμνοι Μολέντο για Ζιλμπέρτο

Η πρόσληψη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκού έχει κάνει το γύρω του κόσμου, ειδικά στην πατρίδα του την Βραζιλία. Το site της Globo, ζήτησε από τον Ροντρίγκο Μολέντο να δώσει το στίγμα του για το κλίμα που υπάρχει και εκείνος έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του.

«Μου άρεσε που ήρθε στην ομάδα. Πάντα εκτιμούσα τον Ζιλμπέρτο ως παίκτη. Είναι πειθαρχημένο άτομο, σοβαρός, επαγγελματίας και διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Επίσης ήταν αρχηγός στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Βραζιλία. Είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλό του στο Γκρέμιο-Ιντερνασιονάλ. Τώρα έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του.

Μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα, ειδικά ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες. Είχε ένα πολύ καλό πέρασμα από εδώ, κερδίζοντας το πρωτάθλημα, το κύπελλο και παίζοντας στους ομίλους του Champions League», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά την δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό, είπε: «Εκτιμούν πολύ το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας εδώ. Νομίζω οτι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει παίξει θετικό ρόλο σε αυτό. Όταν πρωτοήρθα, με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Ελπίζω να μείνω στη μνήμη των φιλάθλων, όπως και ο Ζιλμπέρτο. Η παρουσία μου εδώ είναι απλά στην αρχή της, αλλά ήδη έχω μία καλή σχέση με τον κόσμο. Αν ο παίκτης δείχνει αφοσίωση και προσπάθεια, έστω και αν είναι από την Βραζιλία, σχεδόν τα έχει καταφέρει».

Best of internet