Στην Ελλάδα η UEFA για τον φάκελο του Πανιωνίου!

Στην Ελλάδα η UEFA για τον φάκελο του Πανιωνίου!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr άνθρωποι της UEFA είναι στην Ελλάδα για να επανεξετάσουν τον φάκελο του Πανιωνίου κατόπιν αιτήματος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε προβεί σε καταγγελία στην UEFA με την οποία ζητούσε την επανεξέταση του φακέλου αδειοδότησης του Πανιωνίου με το επιχείρημα πως η άδεια εκχωρήθηκε παράνομα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η καταγγελία αυτή κινητοποίησε την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε να εξετάσει ξανά τον φάκελο του Πανιωνίου. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr άνθρωποι της Deloitte βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και σε συνεργασία με τον Γιώργο Δημητρίου-ο οποίος αναμένεται να δώσει ό,τι στοιχείο έχει στα χέρια του-θα εξετάσουν την καταγγελία του ΠΑΣ και να ανοίξουν τον φάκελο και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ ήταν σωστή ή όχι.

Τρέχει ο σχεδιασμός

Παράλληλα, εν αναμονή του ελέγχου της UEFA, στον ΠΑΣ τρέχει καθημερινά ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης με τους ανθρώπους του έχουν βάλει μπρος τα πλάνα τους και σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο (υπάρχει δεδομένη συμφωνία με τον Γιάννη Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ) εξετάζουν περιπτώσεις υποψηφίων ποδοσφαιριστών.

Δύο θέσεις στις οποίες η ομάδα θα ενισχυθεί είναι αυτή του δεξιού μπακ, αλλά και του δεξιού εξτρέμ και ήδη εξετάζονται υποψήφιοι στόχοι, ενώ την ίδια ώρα, στον «Άγιαξ» βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων των Ίλιτς και Μανιά στις προτάσεις ανανέωσης που τους έχουν κατατεθεί.

Εδώ να επισημάνουμε ότι ο σχεδιασμός που γίνεται για την νέα σεζόν είναι διπλός και αφορά τόσο την περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιωθεί και αγωνιστεί στην Ευρώπη είτε τελικά τα πράγματα μείνουν όπως έχουν. Γι αυτό τον λόγο έχουν ενημερωθεί και οι παίκτες να είναι stand by αν αλλάξουν τα δεδομένα.

Η αλήθεια για Ντελισάντι

Δημοσιεύματα θέλουν τον Ιταλό μάνατζερ Λορέντσο Ντελισάντι να αναλαμβάνει συνεργάτης του ΠΑΣ Γιάννινα κάτι όμως που δεν ισχύει. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ιταλός μάνατζερ δεν πρόκειται να αναλάβει κανένα πόστο στους Ηπειρώτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΠΑΣ Γιάννινα απευθύνθηκε στον Ιταλό με σκοπό να μπορέσει μέσω των γνωριμιών του στην γειτονική χώρα να κλείσει κάποιο φιλικό παιχνίδι με ομάδα από την πατρίδα του, αλλά και να προτείνει κάποιον ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Επίσης, από τον ΠΑΣ ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα περί απόκτησης Σέρβου τερματοφύλακα, ενώ αντίθετα τονίζουν ότι ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Ντόλοβατς που ανήκει στην ομάδα νέων της Ντόνι Σρεμ, και είναι εισήγηση του παλιού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Μλάντεν Φορτούλα, αναμένεται να αποκτηθεί.

Ο νεαρός Σέρβος έρχεται ως επένδυση για το μέλλον αλλά και για το γεγονός ότι ενόψει της νέας σεζόν θα χρειάζονται δύο ποδοσφαιριστές 18 ετών για τους αγώνες Κυπέλλου και ο Ντόλοβατς πληροί τις προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα