«Φιγκέιρας για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό»

«Φιγκέιρας για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό»

«Φιγκέιρας για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό»

bet365

Μέσο από την Ανδαλουσία στέλνει τον Ντιόγο Φιγκέιρας - που ήθελε πολύ και θέλει ακόμα ο Μάρκο Σίλβα - στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το ποσό των 2.000.000 ευρώ για τον Ντιόγκο Φιγκέριρας προσφέρει ο Ολυμπιακός στη Σεβίλλη, σύμφωνα με Μέσο που ειδικεύεται στα θέματα της Σεβίλλης και της Μπέτις.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το «estadiodeportivo.com» ο 25χρονος Πορτγάλος δεξιός μπακ (παίζει και από αριστερά) θα πιάσει Λιμάνι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Εμερι που θέλει να κερδίσει κάτι μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει την επόμενη σεζόν.

Ο Μάρκο Σίλβα ξέρει πολύ καλά τον συμπατριώτη του και αποτελεί δική του επιλογή. Μένει να δούμε το κατά πόσο έχουν δίκιο στην Ιβηρική χερσόνησο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα