Ίβιτς: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς θεωρεί ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη στα χέρια του και μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα play offs. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε τον Πανιώνιο μια πειθαρχημένη ομάδα, ενώ στάθηκε και στους Μπερμπάτοφ και Σάμπο.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, ανέλυσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού τις σκέψεις του αρχικά για το πως επηρεάζει η αλλαγή του προγράμματος: «Δεν πιστεύω ότι μας επηρεάζει σε επίπεδο συγκέντρωσης, καθώς έχουμε βάλει ξεκάθαρους στόχους στα Play Offs και ο καθένας από εμάς ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν νομίζω να αποσπάσει το οτιδήποτε» .

Για το πως αξιοποιήθηκαν οι τελευταίες μέρες: «Δεν γνωρίζαμε ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων. Μας δημιούργησε πρόβλημα καθώς προετοιμαζόμασταν να παίξουμε Κυριακή-Τετάρτη και σε τρεις εβδομάδες να τελειώσουμε. Δυστυχώς έχουν αλλάξει όλα αλλά εμείς θα δώσουμε την μάχη μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για το αν επηρέασε την διοργάνωση η κατάκτηση του Κυπέλλου και η νίκη επί του Πανιωνίου της ΑΕΚ:«Η κάθε ομάδα βλέπει το πρόγραμμά της και το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κι εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το καλό είναι ότι εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα δώσει ο καθένας ότι καλύτερο έχει για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα της Λεωφόρου: «Δεν με προβληματίζει κάτι βλέποντας τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Ιδιαίτερα το τελευταίο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών μου αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι που για μένα είναι πιο δύσκολο και σημαντικό. Νομίζω το γνωρίζουν αυτό και οι παίκτες και προετοιμαζόμαστε για αυτό».

Για το αν αποτελεί οδηγό το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο: «Είχαμε προετοιμαστεί καλά για εκείνο το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε στο δικό μας παιχνίδι ούτε στου Πανιωνίου. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν και το μόνο που μπορεί να είναι διαφορετικό είναι κάποιες λεπτομέρειες στο σχήμα και στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω ότι θα μπούμε αποφασισμένοι στο ματς. Είναι η μοναδική ομάδα από την οποία δεν πήραμε ούτε πόντο από την μέρα που ανέλαβα. Δεν με προβληματίζει όμως αυτό καθώς κάθε παιχνίδι είναι κάτι καινούργιο».

Για το αν έχει αλλάξει άποψη για τον Πανιώνιο: «Παραμένει ίδια η άποψή μου. Είναι μία ομάδα πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν τον τρόπο τους να αμύνονται και να επιτίθενται, με γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Σίγουρα δεν είναι τυχαία στα Play Offs. Έχουν κάνει σπουδαίο πρωτάθλημα, με έναν έμπειρο και καλό προπονητή στον ΠΑΟΚ. Δεν θα παίξουν τυχαία στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά».

Για τους Σάμπο και Μπερμπάτοφ: «Ο Σάμπο, είναι ένας παίκτης που δεν έχει παίξει καθόλου από τότε που ανέλαβα. Έχει την δυνατότητα να παίξει στο Euro και κάναμε συμφωνία με την Ομοσπονδία ότι αν χρειαστεί την επόμενη μέρα θα επιστρέψει. Θα κάνει προπονήσεις και φιλικά εκεί αλλά δεν πήγαινε δεν θα ήταν στα πλάνα του προπονητή του. Θα ήταν κρίμα να μην πήγαινε εκεί καθώς δεν υπάρχει συχνά η δυνατότητα να παίξεις στο Euro. Από την στιγμή λοιπόν που δεν τον υπολογίζαμε δεν θέλαμε να μην τον αφήσουμε να πάει. Δεν βλέπω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Ο Μπερμπάτοφ τώρα πήγε σε ένα φιλικό βετεράνων, οπότε δεν υπήρχε θέμα τραυματισμού του. Είναι καλά και θα είναι μαζί μας και εννοείται πως η άδεια δόθηκε από την ομάδα» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα