Εβδομάδα αδειοδότησης για Βέροια

Εβδομάδα αδειοδότησης για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Εβδομάδα αδειοδότησης για Βέροια

bet365

Εβδομάδα αδειοδότησης είναι αυτή που ξεκινάει για τη Βέροια, καθώς θα εκδικαστεί η έφεσή της κατά της απόφασης για ανάκληση αυτής.

Σε πρώτη φάση η Βέροια είχε λάβει την άδεια για τη νέα σεζόν και είχε ξεκινήσει κανονικά τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, τα πάντα «πάγωσαν» με την απόφαση για ανάκληση αυτής, μετά τις προσφυγές των Αμπντούν, Γιουσούφ. Έτσι, η «βασίλισσα του Βορρά» κατέθεσε έφεση και περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεσή της, αφού αυτό δεν έγινε μέχρι και την Παρασκευή (20/5).

Πιθανές ημέρες είναι η Τρίτη (24/5) και η Τετάρτη (25/5), καθώς από την ΠΑΕ τονίζουν ότι θέλουν δύο ημέρες στη διάθεσή τους για να παραστούν στο δευτεροβάθμιο όργανο, κάτι που σημαίνει ότι η εκδίκαση δεν μπορεί να γίνει τη Δευτέρα (23/5).

Συνάμα, στην ομάδα της Ημαθίας εξακολουθούν να είναι αισιόδοξη για θετική εξέλιξη, τη στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται κοντά σε διακανονισμό με τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, ώστε να μην έχουν θέμα με την αδειοδότηση. Στη Βέροια, λοιπόν, ετοιμάζονται για κρίσιμη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν αποκλείεται να βγει και η απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα