«Πέταξε» η αποστολή του ΠΑΟΚ

«Πέταξε» η αποστολή του ΠΑΟΚ

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, πέταξε για την Αθήνα με το κλίμα να είναι αρκετά καλό στην ομάδα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Τυχαία συνάντηση της αποστολής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στιγμές χαλάρωση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκονται αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και περιμένουν την αναγγελία αναχώρησης της πτήσης τους για την Αθήνα. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι αρκετά καλό με τους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς να απολαμβάνουν τον καφέ τους λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Την στιγμή που η αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν στο αεροπλάνο, εκείνη την ώρα έφτανε στο αεροδρόμιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Η αστυνομία με αρκετά οχήματα μπήκε στο αεροδιάδρομο με αποτέλεσμα η αποστολή του ΠΑΟΚ να καθυστερήσει για λίγα λεπτά την αναχώρησή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα