Θέλει το... «μπαμ» με Μπαλοτέλι η Κροτόνε!

Gazzetta team
Θέλει το... «μπαμ» με Μπαλοτέλι η Κροτόνε!

bet365

H Κροτόνε θα βρεθεί τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της στα... σαλόνια της Serie A, με τον πρόεδρο της να σχεδιάζει το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού, μιας και δήλωσε διατεθειμένος να φέρει στην Καλαβρία τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Serie B, η Κορτόνε ονειρεύεται ήδη την πρώτη της παρουσία στη Serie A.

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για την ομάδα της Καλαβρίας έχει ξεκινήσει, με τον πρόεδρο του ιταλικού συλλόγου, Ραφαέλε Βρένα, να τονίζει σε δηλώσεις του πως έχει σκοπεύει να φέρει ένα «μεγάλο» όνομα και να απευθύνει κάλεσμα στον Μάριο Μπαλοτέλι.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη.

«Θέλουμε να φέρουμε έναν top παίκτη στην Κροτόνε το καλοκαίρι. Έχουμε πολύ καλή φήμη στο να βοηθάμε ποδοσφαιριστές να αναγεννήσουν την καριέρα τους σε δύσκολες στιγμές. Γιατί όχι τον Μπαλοτέλι λοιπόν;», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Sky Sports Italia o πρόεδρος του συλλόγου, ανοίγοντας την... όρεξη στους φίλους της ομάδας.

Ο «Super Mario» δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του στη Μίλαν (4 γκολ σε 28 εμφανίσεις), με τις προσθέσεις των «ροσονέρι» να παραμένουν άγνωστες, ενώ η Λίβερπουλ από την πλευράς να ψάχνει τρόπο να απαλλαχθεί από τον Ιταλό.

Οι Κινέζοι «καραδοκούν», αναμένοντας τις εξελίξεις, ωστόσο μιας και βρισκόμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο σε ότι αφορά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, οι φίλοι της Κροτόνε έχουν κάθε δικαίωμα να... ονειρεύονται.

 

SERIE A Τελευταία Νέα