Κύπελλο και... παράσημο στο «αντίο» του ο Ζλάταν! (pics & vids)

Gazzetta team
Κύπελλο και... παράσημο στο «αντίο» του ο Ζλάταν! (pics & vids)

bet365

H Παρί ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά, κατακτώντας και το Κύπελλο Γαλλίας, με τον Ιμπραΐμοβιτς να πρωταγωνιστεί στο «αντίο» του και να παραλαμβάνει ειδικό μετάλλιο της πόλης του Παρισιού μετά το τέλος του αγώνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε ξανά την κυριαρχία της στη Γαλλία, κατακτώντας και το Κύπελλο, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει δύο τέρματα στον «αντίο» του, βοηθώντας την ομάδα του Λοράν Μπλαν να φτάσει στο τελικό 4-2 επί της Μαρσέιγ.

Η Παρί έγινε έτσι η πρώτη ομάδα μετά την Ναντ που κατακτά δύο συνεχόμενες χρονιές τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Γαλλίας, ενώ για δεύτερη διαδοχική σεζόν φτάνει και στο «quadruplé» (πρωτάθλημα Γαλλίας, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Σούπερ Καπ), με το... πάρτι στο Stade de France να ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Πέρα από τους συνηθισμένους πανηγυρισμούς και το γλέντι των παικτών και του κόσμου στις εξέδρες, υπήρξε και μια ξεχωριστή στιγμή, μιας και η δήμαρχος της πόλης του Παρισιού, Αν Χιντάλγκο, παρέδωσε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ειδικό μετάλλιο της πόλης του Παρισιού, ως ένα αποχαιρετιστήριο δώρο, αλλά και ως ένδειξη σεβασμού για την προσφορά του στην ομάδα.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που παραδίδω το μετάλλιο της πόλης του Παρισιού στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς», μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε στη σχετική της ανάρτηση η Αν Χιντάλγκο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα