ΠΑΟΚ: Δουλειά στην βροχή (vid)

ΠΑΟΚ: Δουλειά στην βροχή (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δουλειά στην βροχή (vid)

bet365

Σε φθινοπωρινό κλίμα έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει στην διάθεσή του και σε καλή ψυχολογία όλους τους παίκτες του εκτός από του Ζάιρο και Κωνσταντινίδη

Στην Τούμπα βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (21/5) παίκτες και τεχνικό τιμ για την προτελευταία προπόνηση πριν την κρίσιμη αναμέτρηση στην Νέα Σμύρνη, με τον καιρό να θυμίζει Νοέμβριο. Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς μετά το απαραίτητο ζέσταμα έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό ενώ στην συνέχεια δούλεψαν σε τελειώματα μετά από σέντρες με συνδυαστική κίνηση. Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του προγράμματος περιελάμβανε παιχνίδι τριών εναντίον τριών με στηρίγματα. Πέρα από τις γνωστές απουσίες των Ζάιρο και Κωνσταντινίδη , όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην διάθεση του προπονητή τους για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Η προπόνηση της Κυριακής έχει οριστεί για τις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα