«Βλέπει» Ρίκι Άλβαρες ο Παναθηναϊκός! (vds)

«Βλέπει» Ρίκι Άλβαρες ο Παναθηναϊκός! (vds)

«Βλέπει» Ρίκι Άλβαρες ο Παναθηναϊκός! (vds)

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έχει κάνει επαφές για τον 28χρονο μέσο της Σαμπντόρια που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι!

Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι να ενισχυθεί σημαντικά στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στην λίστα του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά, είναι δύσκολες περιπτώσεις αλλά αν γίνουν τότε θα ανεβάσουν επίπεδο τον άξονα του «τριφυλλιού».

Μία από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι ο Ρίκι Άλβαρες! Ο 28χρονος διεθνής Αργεντινός μέσος, ο οποίος από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στην Σαμπντόρια και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ώστε να διαπραγματευθεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αλβάρες ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην θητεία του Στραματσόνι στον πάγκο της Ίντερ και ο Ιταλός τεχνικός των «πρασίνων» εκτιμά απεριόριστα τις δημιουργικές ικανότητες του, για τις οποίες άλλωστε και φημίζεται. Οι Γενοβέζοι θέλουν να τον κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, έχουν καταθέσει πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως, σύμφωνα με πηγές από την Αργεντινή ο παίκτης δεν βιάζεται να αποφασίσει και περιμένει προτάσεις.

Who is who

O Ρίκι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Βελέζ και το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στην Ίντερ. Με την φανέλα των «νερατζούρι» κατέγραψε 73 συμμετοχές και 11 γκολ. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στην Σάντερλαντ, με την οποία οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την καταβολή της ρήτρας της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2015! Στην Αγγλία ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες, εξαιτίας και ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, και τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Serie A για την Σαμπντόρια, όντας από τους λίγους διασωθέντες στην τραγική πορεία της ομάδας του Βιτσέντσο Μοντέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα