«Αντίο» με κούπες!

Gazzetta team
«Αντίο» με κούπες!

bet365

Η Ευρώπη αποχαιρετά τη σεζόν με κούπες! Μεγάλοι τελικοί και τα βλέμματα στραμμένα σε Λονδίνο, Ρώμη και Βερολίνο!

Τα βλέμματα στο Γουέμπλεϊ, όπου Κρίσταλ Πάλας και Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς της σεζόν τα δίνουν όλα για την κούπα! Οι δυο τους τα είχαν πει και το 1990 στον τελικό, με το πρώτο ματς στο Γουέμπλεϊ να μένει στην ισοπαλία (3-3) κι έπειτα από πέντε ημέρες η Μάντσεστερ επικράτησε 1-0! Η ισοπαλία στην κανονική διάρκεια προσφέρεται στο 3.60 από τη Sportingbet.gr. Τότε, ο Ααλν Πάρντιου είχε παίξει με τους Αετούς και στα δυο ματς. Είναι ο πρώτος τελικός της Μάντσεστερ από το 2007 και ο 19ος συνολικά, έχοντας 11 νίκες και 7 ήττες. Η νίκη προσφέρεται για την ομάδα του Φαν Χάαλ στο 1.75! Μόνο η Αρσεναλ έχει περισσότερες κούπες 12, και το ενδεχόμενο να την ισοφαρίσει απόψε η Μάντσεστερ τιμάται στο 1.35!

Οι Αετοί έχουν κερδίσει στο Γουέμπλεϊ τα τρία τελευταία ματς που έχουν δώσει και στο 3.20 προσφέρεται να κατακτήσουν την κούπα οι Λονδρέζοι. Ο Αντονι Μαρσιάλ έχει συμμετοχή σε 6 από τα 12 γκολ της ομάδα του στη διοργάνωση και να βρει δίχτυα ο Γάλλος φορ θα το βρούμε στο 2.75. Παράλληλα, ο Ράσφορντ βρήκε οκτώ φορές δίχτυα στα 14 σουτ εντός στόχου σε όλες τις διοργανώσεις και να σκοράρει σήμερα τιμάται στο 2.55. Οκτώ διαφορετικοί παίκτες της Μάντσεστερ έχουν σκοράρει στο κύπελλο, περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα και το Over 3.5 είναι σημείο που προσφέρεται στο 3.80! Βέβαια, οι 17 από τους 22 τελευταίους τελικούς Κυπέλλου συνοδεύτηκαν από Ν.G, κάτι που θα βρούμε στο 1.70!


Ραντεβού για κούπα στο Βερολίνο, όπου η Μπάγερν αντιμετωπίζει τη Ντόρτμουντ! Είναι η τέταρτη φορά που οι δύο ομάδες διασταυρώνονται (2008, 2012, 2014 και 2016) στο Κύπελλο. Από τα τελευταία 5 ματς η Μπάγερν έχει κερδίσει τα 3 και ενώ υπάρχει μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέναλτι. Ο άσος των Βαυαρών προσφέρεται στο 1.85 από τη Sportingbet.gr. Η Μπάγερν θα είναι για 21η φορά σε τελικό. Αυτή η παρουσία μπορεί να της φέρει τον 18ο τίτλο της και μαζί και ρεκόρ. Βλέπετε έχει κερδίσει τους οκτώ από τους τελευταίους εννέα τελικούς της, με την κατάκτηση να τιμάται στο 1.40! Βέβαια, τη σεζόν 2011/ 12 είχε χάσει τον τίτλο από την Μπορούσια. Η Ντόρτμουντ πάει τρίτη φορά σερί και 4η τα τελευταία 5 χρόνια σε τελικό και η κατάκτηση της προσφέρεται στο 2.80!

Η Ντόρτμουντ είναι η 5η ομάδα μετά τις Σάλκε, Μπάγερν, Βέρντερ και Ντίσελντορφ που έχει φτάσει σε τελικό τουλάχιστον 3 φορές. Η ομάδα της Βεστφαλίας έχει σκοράρει τα πιο πολλά γκολ στον θεσμό (17). Δημιουργεί τις πιο πολλές φάσεις (18) από την Μπάγερν (12) και το Over 2.5 είναι στο 1.75! Ο Τόμας Μίλερ έχει 4 γκολ και 3 ασίστ και ξεχωρίζει στον θεσμό με τον Μικιταριάν. Ο Αρμένιος είναι ο τοπ σκόρερ του Κυπέλλου και ο μόνος που έχει σκοράρει σε όλες τις φάσεις. Να βρει δίχτυα ο Γερμανός διεθνής είναι στο 2.37, ενώ στο 3.70 προσφέρεται να βρει δίχτυα ο παίκτης των Βεστφαλών!

Coppa Italia, όπου η Μίλαν θέλει εισιτήριο Ευρώπης και η Γιουβέντους νταμπλ! Είναι η πρώτη παρουσία της Μίλαν σε τελικό έπειτα το 2003 (νίκησε τη Ρόμα σε διπλά ματς) και η τρίτη από το 1991! Να πάρουν την κούπα οι Ροσονέρι προσφέρεται το 3.25. Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα βρεθούν οι δυο τους σε Τελικό, με την Κυρία να έχει δυο νίκες και μια ήττα. Απόψε, το διπλό της Μεγάλης Κυρίας είναι στο 1,57! Η Γιουβέντους τρέχει ένα τρελό ρεκόρ, έχοντας 29 νίκες, μια ισοπαλία και 2 ήττες στα 32 τελευταία ματς της εντός συνόρων σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Τζιανλούκα Ρόκι έχει καταλογίσει τουλάχιστον ένα πέναλτι στα 10 από τα 14 τελευταία παιχνίδια του στη Serie A.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα