ΠΑΟΚ: «Πρώτα η Τούμπα, μετά όλα τα άλλα…»

ΠΑΟΚ: «Πρώτα η Τούμπα, μετά όλα τα άλλα…»

ΠΑΟΚ: «Πρώτα η Τούμπα, μετά όλα τα άλλα…»

bet365

«Προτεραιότητα του Ιβάν Σαββίδη είναι η Τούμπα», επανέλαβε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αναφερόμενος στο θέμα του γηπέδου.

Για πολλοστή φορά το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου ή της ανακατασκευής της Τούμπας ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/5) το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκεί, ο μοναδικός μικρομέτοχος που έδωσε το «παρών» υπέβαλλε μια σειρά από ερωτήσεις μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβανόταν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις με τις διάφορες συζητήσεις και επαφές για την περιοχή του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου και την μεταφορά της πρώτης ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο δοκιμάζεται τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ. Στο 2.35 στη Mybet, το διπλό του «Δικεφάλου».

«Πρώτη προτεραιότητα του κ. Σαββίδη είναι η Τούμπα. Άλλωστε αυτό το έχει δηλώσει και ο ίδιος πολλές φορές. Όλα τα άλλα είναι απλά σκέψεις και συζητήσεις για εναλλακτικές λύσεις. Το ίδιο ισχύει προς το παρών και για το προπονητικό κέντρο. Ο ΠΑΟΚ έχει τη Νέα Μεσημβρία, στην οποία έχουν επενδυθεί αρκετά χρήματα και από τον κ. Σαββίδη, ωστόσο εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις για κάθε ενδεχόμενο», ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα