Τετραπλό bypass ο Ζινολά!

Τετραπλό bypass ο Ζινολά!

bet365

Τρομερές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον κίνδυνο που ξεπέρασε ο Νταβίντ Ζινολά, έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης!

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον ανέλαβαν σε Καρδιολογική Μονάδα στο Μονακό, ο άλλοτε άσος των Νιούκαστλ και Τότεναμ είναι ίσως από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι εγκεφαλικά νεκρός ή ακόμα και να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή, αφού χρειάστηκε τετραπλό bypass!

Κατέρρευσε παίζοντας φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου με άλλους αστέρες του παρελθόντος στο Mandelieu, την περασμένη Πέμπτης και αμέσως διακομίστηκε σε κλινική του Μονακό με ελικόπτερο ώστε να μην υπάρχει καμία χρονοτριβή.

Παρά το μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο twitter και καθησύχαζε τον κόσμο, τελικά πιθανότατα άλλος το είχε γράψει εκείνες τις ώρες...

Όπως ενημέρωσε ο γιατρός που τον χειρούργησε, Gilles Dreyfus, ο Ζινολά είναι πολύ τυχερός που είναι ακόμα ζωντανός, ενώ θα μπορούσε να είναι και εγκεφαλικά νεκρός, αφού χρειάστηκε τετραπλό bypass για να σωθεί!

 

Τελευταία Νέα