Ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα για Βέλλιο!

Ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα για Βέλλιο!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, με τους «πράσινους» να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ηρακλή, έπειτα από νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα για Βέλλιο!

Η απόκτηση ενός επιθετικού κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είναι μία από τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού, με τον Απόστολο Βέλλιο να φαίνεται πως αποτελεί τον εκλεκτό των «πρασίνων» και του Αντρέα Στραματσόνι από την ελληνική αγορά.

Την πρώτη νίκη σε ντέρμπι ψάχνει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός. Θα την κάνει κόντρα στην ΑΕΚ; Σε απόδοση 1.80 στην Novibet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Goal», το «Τριφύλλι» φέρεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα στη μάχη για την απόκτηση του Έλληνα φορ έναντι των ΑΕΚ,Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρεται, πριν από μερικές ημέρες ο Παναθηναϊκός έκανε για τρίτη φορά κρούση στον Ηρακλή για τον Βέλλιο, στην οποία τα νούμερα παρουσιάζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια και φαίνεται πως μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε μια πρώτη προφορική συμφωνία, στην οποία περιλαμβάνεται και ποσοστό μεταπώλησης, ενώ η επικύρωση της αναμένεται να γίνει οριστικά μετά το τέλος των πλέι οφ.

Best of internet