Aνακοίνωσε Κώτσιρα ο Αστέρας Τρίπολης (pics)

Gazzetta team
Aνακοίνωσε Κώτσιρα ο Αστέρας Τρίπολης (pics)

bet365

Την απόκτηση του 23χρονου ακραίου επιθετικού Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Παναρκαδικό, ανακοίνωσε και επίσημα ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει στο Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την Παρασκευή (20/5) την απόκτηση του 23χρονου ακραίου επιθετικού του Παναρκαδικού, Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος σημείωσε την τελευταία διετία 22 γκολ σε 50 εμφανίσεις και ήταν ένας εκ των κορυφαίων στο πρωτάθλημα της Fotball league 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Ο Κώτσιρας, γέννημα θρέμμα του αρκαδικού ποδοσφαίρου, γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Δόξα Μεγαλόπολης και στη Φαλαισία, ενώ με τη φανέλα του Παναρκαδικού στη Γ' Εθνική, σημείωσε 22 γκολ σε 50 αγώνες και ήταν ένας από τους MVP της Football League 2 και στόχος ομάδων της Super League.

Ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος, επέλεξε τον αριθμό "27" για τη φανέλα του.

Οι πρώτες δηλώσεις του:

«Είναι η αρχή ενός ονείρου ζωής. Νιώθω ευγνώμων για το συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα από μένα όσα περισσότερα γίνεται. Αυτό που κατάφερα εγώ, θέλω να αποτελέσει οδηγό για όλα τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στην Αρκαδία. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι όνειρο ζωής για πολλά μικρά παιδιά, τα οποία με σκληρή δουλειά και υπομονή μπορούν να καταφέρουν πολλά. Σκύβω το κεφάλι και περιμένω με αγωνία να αποδείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ».

Το βιογραφικό του παίκτη:

2010-2011 → Δόξα Μεγαλόπολης (Β' Τοπικό Αρκαδίας)
2011-2014 → Φαλαισία (Α' Τοπικό Αρκαδίας)
2014-2015 → Παναρκαδικός 25 (12)
2015-2016 → Παναρκαδικός 25 (10)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα