Τα ερυθρόλευκα... ραντάρ για στόπερ

Gazzetta team
Τα ερυθρόλευκα... ραντάρ για στόπερ

bet365

Ο Ζαμπράνο είναι ένα από τα ονόματα που μπορεί να απασχολήσουν και φέτος τον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνάς του. Δεν ξεχνάει τον Νέτο ο Σίλβα.

Η μεταγραφική περίοδος τώρα ξεκινάει για τον Ολυμπιακό και το τσεκάρισμα και η αναζήτηση ειδικά σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση, όπως το κέντρο της άμυνας συνεχίζονται. Ο 26χρονος Περουβιανός αμυντικός - που έχει συμβόλαιο με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το 2020 είναι ένας παλιός... γνώριμος για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και όπως φαίνεται μπορεί να απασχολήσει τον σύλλογο και φέτος. Όσες φορές έχουν προσπαθήσει να τον κλείσουν οι Πειραιώτες δεν τα έχουν καταφέρει.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ.

Όπως έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα ο Κάρλος Ζαμπράνο μπορεί να απασχολήσει ξανά τους ερυθρόλευκους. Βέβαια τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι ιδιαίτερα δύσκολα, οπότε ένας δανεισμός φαντάζει πιο πιθανός. Ο Μάρκο Σίλβα πάντως δεν έχει ξεχάσει τον Πορτογάλο Νέτο της Ζενίτ. Τον 27χρονο σέντερ μπακ των Ρώσων με συμβόλαιο έως το 2019. Ως προς τον Τάσο Μπακασέτα όλες οι πληροφορίες επιμένουν και συγκλίνουν για το deal με τον Ολυμπιακό με την πλευρά του παίκτη πάντως να επιμένει και να λέει "περιμένετε να τελειώσουν τα πλέι οφ".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα