Μάνταλος: «Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη!»

Μάνταλος: «Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη!»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη!»

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη της ΑΕΚ στα πλέι οφ, στη θέση που έπαιζε επί Πογιέτ και παίζει επί Μανωλά, καθώς και στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, τονίζοντας πως άπαντες θα είναι με τη Σεβίλλη.

Με το δικό του γκολ, η ΑΕΚ πήρε την πρώτη νίκη της στα πλέι οφ, η οποία ήρθε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο ματς, στη θέση που έπαιζε επί Πογιέτ και που παίζει επί Μανωλά, καθώς και στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι άπαντες θα είναι με τη Σεβίλλη, αφού η κατάκτηση του Copa del Rey από τους Ανδαλουσιάνους θα σημαίνει εξασφάλιση του καλού εισιτηρίου του Γιουρόπα Λιγκ για την Ένωση.

Θα πάρει το Κύπελλο η Σεβίλλη; Σε απόδοση 5.50 στην Mybet να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο το σύνολο του Εμερι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη νίκη: «Μετά από μία μεγάλη επιτυχία, πολλές φορές έρχεται η αποτυχία. Είχαμε πει να ξεχάσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και να μπούμε να πάρουμε τη νίκη, που ήταν σημαντική».

Για το πώς διαχειρίστηκαν την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ: «Σε τέτοιες καταστάσεις φαίνεται ποιοι αξίζουν. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες για να γυρίσουν την κατάσταση. Το μεγάλο μας όπλο είναι η πίστη για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για το ότι έπαιζε πιο πίσω με τον Πογιέτ στον πάγκο: «Επί Πογιέτ η αλήθεια είναι ότι, όχι ότι δεν χαιρόμουν το παιχνίδι, η θέση μου ήταν λίγο πιο πίσω και ήταν αυτό που μου έλειπε. Μου αρέσει να σκοράρω και μου είχε λείψει. Είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ο Πογιέτ ότι του άρεσε να παίζει με αυτό το σύστημα. Έπρεπε να το σεβαστούμε αυτό και να κάνουμε ό,τι μας είχε πει».

Για το αν είναι δεκάρι: «Έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει να είμαι πιο ελεύθερος. Νιώθω πιο καλά, αλλά από τη στιγμή που μου το ζήτησε ο Πογιέτ, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μου άρεσε εκεί που έπαιξα σήμερα. Ο κ. Μανωλάς με είχε χρησιμοποιήσει σε αυτή τη θέση και σε προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν μία χαρά παραπάνω».

Για το... σύνδρομο εκτός έδρας: «Το να παίζεις στο γήπεδό σου με τον κόσμο σου σίγουρα σου δίνει μεγάλο αβαντάζ. Εμείς έχουμε ένα πρόβλημα τη φετινή σεζόν. Δε δεχόμαστε γκολ, σπάνια θα κινδυνέψουμε στην έδρα μας και στα εκτός γίνεται το αντίθετο. Δυσκολευόμαστε πολύ και δεχόμαστε πολύ μεγάλη πίεση. Ελπίζω να το τελείωσουμε αυτό».

Για το αν επαναπαύτηκε η ΑΕΚ: «Είχαμε τον δικό μας στόχο, να τερματίσουμε δεύτεροι και όσο το δυνατόν πιο μπροστά από τον τρίτο. Είχαμε στόχος δεν υπήρχε ανάπαυση ότι ξέφυγε ο Ολυμπιακός».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας: «Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα