Κονσεϊσάο: «Δεν έχω μιλήσει με Ελλάδα»

Κονσεϊσάο: «Δεν έχω μιλήσει με Ελλάδα»

Κονσεϊσάο: «Δεν έχω μιλήσει με Ελλάδα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και στην Πορτογαλία για προπονητή, οι Ίβηρες επανέφεραν το όνομα του Κονσεϊσάο, αλλά ο 42χρονος τεχνικός μιλώντας στο Gazzetta.gr διέψευσε τα σενάρια.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του Τούντορ, ενώ η παρουσία του Μίχελ στην Πορτογαλία είχε φουντώσει τα σενάρια για Ίβηρα τεχνικό. Οι Πορτογάλοι επιμένουν για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ίσως γιατί στο παρελθόν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο Gazzetta.gr δεν επιβεβαίωσε τα σενάρια των συμπατριωτών του τονίζοντας πως «έχω ακούσει για τα σενάρια, αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Ελλάδα. Δεν έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ.

Αναζητώ ήδη την επόμενη ομάδα στην καριέρα μου. Θέλω μια φιλόδοξη ομάδα και με υψηλούς στόχους. Δεν έχω όμως κάτι από την χώρα σας. Αυτά μπορώ να πω την δεδομένη στιγμή», τόνισε ο 42χρονος που αποχώρησε από τη Γκιμαράες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα