Ουζουνίδης: «Χαζή ήττα»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Χαζή ήττα»

bet365

Λόγο για χαζή ήττα έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος τόνισε ότι το ματς κρίθηκε σε πέντε λεπτά.

Ως χαζή χαρακτήρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε ότι οι παίκτες του δεν είχαν το θράσος που έπρεπε και δεν εκμεταλλεύτηκαν την κούραση της ΑΕΚ, αλλά και πως η αναμέτρηση κρίθηκε σε πέντε λεπτά.

«Σε πέντε λεπτά χάσαμε το παιχνίδι. Σε αυτό το διάστημα δεν μπορούσαμε να διώξουμε την μπάλα μέσα από την περιοχή μας. Είναι μία χαζή ήττα για μένα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του αντιπάλου και δεν είχαμε το θράσος που έπρεπε για να πάρουμε το παιχνίδι.

Έχουμε ότι θα πάρουμε εμπειρίες, αλλά οι εμπειρίες δεν είναι μόνο να παίξω. Είναι κι άλλα πράγματα, αν θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Θα έλεγα ότι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις ίδιες ευκαιρίες, τις περισσότερες τις δώσαμε εμείς στον αντίπαλο με δικά μας λάθη. Δυστυχώς, δεν εκμεταλλευτήκαμε την κούραση της ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και τα έχωσε στους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς έπρεπε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο την κούραση και την ψυχολογική κατάσταση του αντιπάλου. Δεν τα καταφέραμε γιατί είχαμε σε κακή βραδιά κάποια παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις περισσότερες από την ΑΕΚ. Περιμέναμε όμως ένα 10λεπτό ξέσπασμα της ΑΕΚ, το οποίο και έγινε και μέσα σε αυτό ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ.

Βλέπω όμως πως κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα. Αρκετά παιδιά κοιτούν περισσότερο τον εαυτό τους και λιγότερο την ομάδα. Για μένα είναι καλό αυτό γιατί είναι οδηγός για τη νέα χρονιά. Δεν ε΄χω απαίτηση να κερδίζουν όλα τα ματς, αλλά να τα δίνουν όλα. Θα δούμε στα επόμενα ματς σε ποιους θα δίνουμε ευκαιρία. Δεν είναι δίκαιο να παίζει με τον Πανιώνιο είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα βλέπετε είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γι’ αυτό τι λένε και πως τα φτιάχνουν τα προγράμματα όλοι πρέπει να προσέχουν. Αυτή τη στιγμή η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα είναι η ΑΕΚ, μετά εμείς και μετά οι άλλοι. Η ΑΕΚ θα παίζει συνέχεια. Εμείς θα παίζουμε ανά 2-3 μέρες. Τη Δευτέρα είναι σημαντικό το παιχνίδι για μας. Αν κάνουμε κάτι έχει καλώς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα