Παναγιωτάρας: «Αφιερωμένη στον Μανωλά»

Παναγιωτάρας: «Αφιερωμένη στον Μανωλά»

Gazzetta team
Παναγιωτάρας: «Αφιερωμένη στον Μανωλά»

bet365

Ο Νίκος Παναγιωτάρας στάθηκε στη σωστή διαχείριση του αγώνα από την ΑΕΚ και αφιέρωσε τη νίκη στον Στέλιο Μανωλά.

Στη σωστή διαχείριση του αγώνα από πλευράς ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Παναγιωτάρας, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Στέλιο Μανωλά, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. «Πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και είχαμε υπομονή.

Αυτό είπαμε και στο ημίχρονο, να μη βιαστούμε και το γκολ δε θα αργήσει να έρθει. Περαστικά στον κόουτς, να είναι σύντομα κοντά μας και θέλουμε να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη», ανέφερε ο βοηθός του Μανωλά.

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Παναγιωτάρας είπε τα εξής.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω κάνοντας μια αναφορά στον Στέλιο Μανωλά. Να του ευχηθώ περιστικά, να είναι όσο πιο γρήγορα κοντά μας. Να τον ευχαριστήσω γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Τον κ. Μπάγεβιτς και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και στους παίκτες που τα έδωσαν όλα. Στα αγωνιστικά θέλαμε να έχουμε την κατοχή και το καταφέραμε. Είπαμε με τα παιδιά να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση, όμως στο δεύτερο προσπάθησαν πολύ και ήρθε αυτή η νίκη. Από σήμερα το βράδυ ξεχνάμε αυτή τη νίκη και ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».

Για το πώς προετοιμάζεται η ομάδα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Μετά την επιτυχία τους στο Κύπελλο, έχουν ψυχολογία και τους βγήκε στο γήπεδο. Όλοι όμως θα χρειαστούν στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σίγουρο. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Θα δούμε αύριο στην προπόνηση ποια παιδιά είναι καλά, θα κάνουμε αποκατάσταση και θα δούμε πως θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι δεν υπήρξε εκνευρισμός στην ομάδα μετά τα πέναλτι που δεν δόθηκαν: «Όταν κάτι δεν μπορείς να το αλλάξεις παύεις να ασχολείσαι. Εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια απόφαση του διαιτητή. Συνεχίζεις την προσπάθεια. Ευτυχώς τα παιδιά έβγαλαν ηρεμία στο παιχνίδι τους».

Για το αν είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ: «Τα παιδιά δεν μου παραπονέθηκαν. Έχουμε παίξει σε χειρότερους αγωνιστικούς χώρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα