ΠΑΟΚ: Σκέψεις για κλείσιμο της Θύρας 4

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για κλείσιμο της Θύρας 4

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για κλείσιμο της Θύρας 4

bet365

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μελετά το ενδεχόμενο να κλείσει η Θύρα 4 για ένα χρονικό διάστημα με αφορμή τα επεισόδια στην Τούμπα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Σταύρος Κοντονής περιμένει να πάρει στα χέρια του την έκθεση της ΔΕΑΒ για τα επεισόδια του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Όταν γίνει αυτό αναμένεται ν' ανακοινώσει την τιμωρία. Σκέφτεται πολύ σοβαρά, να κλείσει για ένα χρονικό διάστημα η θύρα 4 κάτι που είχε κάνει και με τον Παναθηναϊκό και με την Θύρα 13.

Το θέμα είναι πότε θα δοθεί η έκθεση της ΔΕΑΒ, πότε θα επιβάλει την ποινή ο Κοντονής και πότε θα εφαρμοστεί. Ο Δικέφαλος έχει να δώσει δύο ακόμα παιχνίδια για τα play offs με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Αν όλα τρέξουν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, εκδώσει απόφαση μετά το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες στην Τούμπα, τότε είναι πολύ πιθανόν η Θύρα 4 να μη λειτουργήσει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλιώς θα πάει για την νέα χρονιά.

Για την ώρα στον ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες. Περιμένουν να δουν τι θα γράψει η ΔΕΑΒ στην έκθεσή της και στη συνέχεια ν' ακούσουν το σκεπτικό της απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα