Ειδική προσφορά από Πανιώνιο για εισιτήρια

Ειδική προσφορά από Πανιώνιο για εισιτήρια

Ειδική προσφορά από Πανιώνιο για εισιτήρια

Ειδική προσφορά για πακέτο εισιτηρίων για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν προσφέρει ο Πανιώνιος στους φιλάθλους του.

Να προσεγγίσει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο προσπαθεί ο Πανιώνιος στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν. Αυτά είναι με τον ΠΑΟΚ την 3η και με την ΑΕΚ την 6η αγωνιστική των πλέι οφ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την ειδική προσφορά για πακέτο εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια στις τιμές των 15, 20 και 35 ευρώ για αμφότερα τα ματς, αντί για 20, 30 και 50, αντίστοιχα, που θα τους στοίχιζε, αν αγόραζαν για καθένα ξεχωριστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Νέα ειδική προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στους φιλάθλους της. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, αποφάσισε να υπάρξει πακέτο εισιτηρίων για τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της περιόδου, με προνομιακές τιμές σε συγκεκριμένες θύρες.

Στο πλαίσιο αυτό, για την αγορά πακέτου εισιτηρίων για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΘΥΡΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ

ΘΥΡΑ 2 10 + 10= 20 ευρώ 15 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 4 & 7 15 + 15= 30 ευρώ 20 ευρώ

ΘΥΡΑ 5/6 Α & Γ 25 + 25= 50 ευρώ 35 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και του πακέτου της ειδικής προσφορά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ οι γυναίκες και τα παιδιά έως 14 ετών θα μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης δωρεάν, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Τέλος αγορά εισιτηρίων, τόσο των μεμονωμένων, όσο και αυτών της ειδικής προσφοράς μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA στην διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panionios-eisitiria-agonon-2015-16/

Best of internet