Μπρίτο και επίσημα!

Μπρίτο και επίσημα!

Μπρίτο και επίσημα!

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του με τον Εντουάρντο Μπρίτο για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Εντουάρντο Μπριτο συνεχίζει στον Ατρόμητο, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το αγαπημένο σύνθημα των φιλάθλων μας «Μπρίτοοοο» θα ακούγεται και στη νέα ποδοσφαιριστή χρονιά!.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ξεχωριστή χαρά ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Εδουάρδο Μπρίτο σήμα κατατεθέν στην σύγχρονη εποχή μας θα είναι μαζί μας και στην περίοδο 2016-17.

Ο Βραζιλιάνος άσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας και αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Χαρισματικός ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως χαρακτήρας ο Μπρίτο ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2008!. Αισίως, διανύει πλέον τον 9ο χρόνο παρουσίας και προσφοράς, ο μακροβιότερος στην ομάδα μας. Την ανταμείβει με όμορφες στιγμές κι ενίοτε μαγικές επινοήσεις. Οι φίλαθλοι μας τον ανταμείβουν με την διαχρονική τους αγάπη προς το πρόσωπό του!

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Εδουάρδο Μπρίτο δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: "Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Ατρόμητου, ειδικά στον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει τόσα χρόνια. Ευχαριστώ επίσης τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελλόπουλο αλλά και τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται και να φοράει τη φανέλα του, ειδικά με αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην κοινωνία. Μας προσφέρει τη δυνατότητα και την ηρεμία για να δουλεύουμε έχοντας το μυαλό μας μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Γι’ αυτό βρήκαμε τη δύναμη για να ξεπεράσουμε το κακό ξεκίνημα και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στο β’ γύρο.

Όλοι οι παίκτες ξέρουμε το βάρος της φανέλας που φοράμε και πάντα θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα και τους οπαδούς της.

Εύχομαι να συνεχίσω να είμαι δυνατός για να μπορέσω να ανταποδώσω τα όσα μου έχει προσφέρει ο Ατρόμητος και στους φιλάθλους μας να ανταποδώσω την αγάπη που εισπράττω όλα αυτά τα χρόνια νιώθοντας ότι είμαι στο σπίτι μου".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα