Πέναλτι και ξύλο στο Λιμπερταδόρες (vids)

Πέναλτι και ξύλο στο Λιμπερταδόρες (vids)

bet365

Επικές προκρίσεις στα ημιτελικά με ανατροπές για Ατλέτικο Νασιονάλ (με γκολ και ξύλο στο 95') και Μπόκα Τζούνιορς, με τον πορτιέρο της να πιάνει τρία πέναλτι.

Οι δύο επαναληπτικοί προημιτελικοί στο Κόπα Λιμπερταδόρες που διεξήχθησαν ξημερώματα Παρασκευής, θύμισαν πραγματικά το πώς παίζανε πιο παλιά στις άγριες εποχές τους οι Λατίνοι. Ειδικά στο Αλτέτικο Νασιονάλ-Ροζάριο Σεντράλ έγινε κακός χαμός. Οι Αργεντινοί είχαν νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς και ενώ έχαναν 2-1 στην Κολομβία, περνούσαν. Ωσπου στο 95' δέχτηκαν το τρίτο γκολ που τους άφηνε εκτός. Οι πανηγυρισμοί του σκόρερ, Μπάριο, ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά. Οι Αργεντινοί του επιτέθηκαν και εκεί ήρθαν όλοι στα χέρια, με αποτέλεσμα τέσσερις αποβολές (σ.σ.: οι τρεις για τη Ροζάριο). Τελικά η πρόκριση για τα ημιτελικά πήγε στους γηπεδούχους που θ' αντιμετωπίσουν τη Σάο Πάουλο.

Λίγο νωρίτερα περνούσε και η Μπόκα Τζούνιορς που ισοφάρισε το 1-1 του πρώτου αγώνα με τη Νασιονάλ και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι (4-3). Εκεί ο Αγουστίν Οριόν έκανε τρεις σερί αποκρούσεις και έστειλε με μυθικό τρόπο τους Ξενέισες στα ημιτελικά και ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε πιάσει δύο με τη σειρά του. Θα παίξουν με τον νικητή Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε-Πούμας.

 

Τελευταία Νέα