Πήρε προβάδισμα η Νυρεμβέργη!

Gazzetta team
Πήρε προβάδισμα η Νυρεμβέργη!

bet365

Προβάδισμα ανόδου για τη Νυρεμβέργη, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ και τη Δευτέρα θέλει να ολοκληρώσει την υπέρβαση.

Πιο κοντά στον δρόμο για την επιστροφή στη Bundesliga η Νυρεμβέργη, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη. Ετσι, τη Δευτέρα θα διεξαχθεί ο δεύτερος... τελικός που θα κρίνει και ποια ομάδα θα πάρει το μαγικό εισιτήριο. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον αρχηγό των γηπεδούχων, Μάρκο Ρους, αφού πριν λίγες ημέρες διαγνώστηκε με όγκο και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ο ίδιος ζήτησε να παίξει, ήταν εξαιρετικός, αλλά στο 42' το γήπεδο... πάγωσε όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Αϊντραχτ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65' με τον Γκατσίνοβιτς και να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ωστόσο, το αποτελέσμα αδικεί τους φιλοξενούμενους, που έκαναν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γκολκίπερ, Χραντέτσκι

Θα πάρει την άνοδο στην Bundesliga η Νυρεμβέργη με νίκη; Η Casino Rio Bet προσφέρει σε απόδοση 2.50 το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα