Παραμένει η ποινή των Κάτσε-Μπαρμπόσα

Παραμένει η ποινή των Κάτσε-Μπαρμπόσα

bet365

Παραμένει ως έχει η τιμωρία των Κάτσε και Μπαρμπόσα αφού η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ διατήρησε τηγν αρχική ποινή των τριών αγωνιστικών που τους είχε επιβληθεί για το επεισόδιο που είχαν στο μεταξύ τους ματς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Κάτσε θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα ματς με Πανιώνιο κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει την πέμπτη αγωνιστική με την ΑΕΚ, ενώ ο Μπαρμπόσα θα επιστρέψει την 4η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό, έχοντας εκτίσει ήδη μια αγωνιστική στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις. Αριθμός απόφασης 44/2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ERGYS KACE κατά της υπ΄ αριθμ. 136/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Αριθμός απόφασης 45/2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή LEAL RODRIGUES BARBOSA MEAD κατά της υπ΄ αριθμ. 136/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα