Κρίσιμο διάστημα για Σαλίνο

Κρίσιμο διάστημα για Σαλίνο

Κρίσιμο διάστημα για Σαλίνο

bet365

Ο Λεάντρο Σαλίνο θα βρεθεί στην Βραζιλία για ξεκούραση από αύριο Πέμπτη και έως την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίζει το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Το ζήτημα του Σαλίνο παραμένει ανοιχτό για τον Ολυμπιακό και με τα... μηνύματα το τελευταίο διάστημα να μην είναι θετικά. Ο έμπειρος μπακ θα ταξιδέψει για την χώρα της Βραζιλίας για να βρεθεί εκεί την Πέμπτη. Οι εκπρόσωποί του μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνουν νέο κύκλο επαφών με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και εκτιμάται πως μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι. Είναι γενικά ένα κρίσιμο διάστημα για τον Λεάντρο Σαλίνο. Για τον Σαλίνο υπάρχει ενδιαφέρον και από Πορτογαλία και από Βραζιλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα