Σε 2 εβδομάδες ξεκαθαρίζει για Χογκ

Σε 2 εβδομάδες ξεκαθαρίζει για Χογκ

bet365

Οι δύο δικηγόροι του Άντριου Χογκ είναι σε διαρκείς επαφές με την Καλλονή και τις προσεχείς δύο εβδομάδες ο Μαλτέζος αναμένει τα νεότερα για την λύση του συμβολαίου του.

Ο έμπειρος κίπερ ακόμα περιμένει για να αποδεσμευτεί και τυπικά μετά τις νομικές ενέργειες που έχει κάνει. Ο Άντριου Χογκ που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από την Μυτιλήνη αναμένει πως και πως την λύση του συμβολαίου με την Καλλονή για να κλείσει στην επόμενή του ομάδα.

Για τον λόγο αυτό οι 2 δικηγόροι του μιλούν διαρκώς με τους Νησιώτες και τους αρμόδιους φορείς. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να δρομολογούνται οι απαιτούμενες εξελίξεις μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Χογκ πάντως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα