Πήρε την ρεβάνς στα Πηγάδια

Gazzetta team
Πήρε την ρεβάνς στα Πηγάδια

bet365

Η ομάδα του Ηρακλή κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι την Ξάνθη στα Πηγάδια με 3-1 με τον Νίκο Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες από την Κ20.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Πηγαδίων, ο Ηρακλής επικράτησε της Ξάνθης με σκορ 1-3, παίρνοντας μία «άτυπη ρεβάνς» για την ήττα του πριν μία εβδομάδα στο Καυτανζόγλειο με 2-4. Στα θετικά για τους Θεσσαλονικείς ήταν η χρησιμοποίηση από τον Νίκο Παπαδόπουλο, αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών από την Κ-20, οι οποίοι άφησαν ελπίδες για το μέλλον.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με προβολή του Σκούρτη, όμως ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα με τη λήξη του ημιχρόνου με αυτογκόλ του Φλίσκα, έπειτα από σέντρα του Σαραμαντά. Στην επανάληψη, οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές με τον Ηρακλή να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα. Στο 63′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο, σε χέρι του Μπαξεβανίδη και στο 87′ με κοντινή προβολή του Κυριακίδη.

Οι συνθέσεις:

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης, Καμαρά, Λουσέρο, Νιέτο, Τριάδης, Σκούρτης.

Έπαιξαν και οι: Ζώτος, Κρίστοφερ, Μπουνταγκίδης, Κώστας,Φασίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς, Λεοζίνιο, Αμαραντίδης, Τσιλιανίδης, Τσότρας.

Έπαιξαν και οι: Περνίς, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Δούμτσιος, Μπικιάρης, Βλαχόπουλος, Ρότας, Αβραμίδης, Ζιαμπάρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα