Ηρακλής: Χωρίς ρεύμα στη Μίκρα

Ηρακλής: Χωρίς ρεύμα στη Μίκρα

Ηρακλής: Χωρίς ρεύμα στη Μίκρα

bet365

Μετά την φραγή που υπάρχει στο τηλέφωνο και το ίντερνετ, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, από σήμερα (18/5) κόπηκε και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι πλέον δύσκολη, καθώς μετά την φραγή που επιβλήθηκε στο τηλέφωνο και το ίντερνετ, στα γραφεία της ΠΑΕ, από σήμερα (18/5) σε όλες τις εγκαταστάσεις στη Μίκρα δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Ο κόσμος του Ηρακλή παρακολουθεί με αγωνία την κατάσταση που επικρατεί στο σωματείο, ενώ στο μυαλό του επέστρεψαν οι κακές σκέψεις. Η μοναδική σωτηρία είναι η πώληση των μετοχών του Σπύρου Παπαθανασάκη σε κάποιον επιχειρηματία που θα ξανά φέρει την ελπίδα στην ομάδα. Αν δεν γίνει μέχρι τα τέλη Ιουνίου τότε θα έρθουν τα χειρότερα καθώς ο ομογενής επιχειρηματίας δεν δείχνει ικανός να σώσει το καράβι που λέγεται Ηρακλής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα