Οι... χαμένοι του τελικού (poll)

Οι... χαμένοι του τελικού (poll)

bet365

Ο χαμένος τελικός με την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό φέρνει σε άκρως δύσκολη θέση αρκετούς ερυθρόλευκους. Μπείτε στο poll και ψηφίστε.
Ο τελικός με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αποτελεί την τελευταία αγωνιστική εικόνα και εντύπωση που αφήνουν οι ερυθρόλευκοι για φέτος. Εικόνα που για αρκετούς ερυθρόλευκους είναι επιβαρυντική. Τα δύο στόπερ (Μποτία και Ντα Κόστα) για ακόμα ένα ματς φάνηκαν το πόσο βαριά κορμιά είναι και το τι προβλήματα έχουν στις επιστροφές τους και στην κάλυψη χώρων. Ειδικά ο Ντα Κόστα βρέθηκε σε κάκιστη ημέρα. Είναι δεδομένο πως η διοίκηση του Ολυμπιακού θα αναζητήσει τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό για τη νέα χρονιά. Μην αποκλείετε την πιθανότητα να φύγουν και οι δύο...
Πάμε στα άκρα της άμυνας. Ο φιλότιμος και τρεχαλατζής Σαλίνο δεν μπόρεσε να βοηθήσει στον βαθμό που έπρεπε. Εδώ και καιρό το συμβόλαιό του ήταν σε καλή... τροχιά, ωστόσο το τελευταίο διάστημα τα μηνύματα και οι ενδείξεις ήταν αρνητικές κυρίως διότι πιάνει θέση ξένου. Και σίγουρα η απόδοση του τελικού δεν τον βοηθάει. Όλα δείχνουν... έξοδο και γι' αυτόν. Ο Μαζουάκου από την άλλη ήταν ακόμα χειρότερος σε ένα καλοκαίρι που φαίνεται να είναι το πιο πιθανό από ποτέ να πουληθεί. Ο νεαρός αριστερός μπακ συνέχισε να έχει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο του τελευταίου χρονικού διαστήματος και σαν να δείχνει πως δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.
Ως προς το κέντρο ο Παϊτίμ Κασάμι (σ.σ. που εν τέλει έμεινε εκτός των κλήσεων της Εθνικής Ελβετίας) δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν. Κάθε καλοκαίρι από τότε που ήρθε ο Ελβετός η συζήτηση είναι πάνω κάτω ίδια: μένει μέχρι να... φύγει με τις... σειρήνες από Αγγλία και Ιταλία αλλά και Γερμανία να υφίστανται. Σχετικά με τους δύο βασικούς στα... φτερά ο Ερνάνι δύσκολα θα έμενε πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο τελικός αυτός ήταν μία τελευταία ευκαιρία να δείξει το τι μπορεί να προσφέρει. Δεν τα κατάφερε και το πιο πιθανό είναι να γυρίσει στην Πόρτο. Σε δύσκολη θέση και ο Φουστέρ, που έκανε ίσως το πιο κακό του ματς τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα. Ο Φουστέρ βέβαια σε σχέση με όλους τους άλλους αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση. Τον εκτιμούν και τον αγαπούν πολύ στο Λιμάνι διότι έχει προσφέρει πολλά στα τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα. Αυτή η παράμετρος από μόνη της μπορεί να τον κρατήσει στον σύλλογο. Από την άλλη γενικά τα δεδομένα αυτήν την στιγμή για τον Φουστέρ είναι αρνητικά. Τέλος υπάρχει και ο Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός ήταν... φευγάτος τον Γενάρη, ωστόσο μετά πήρε ευκαιρίες και φανέρωσε δείγματα του ταλέντου του. Στον τελικό όμως ήταν σαν να... εξαφανίστηκε.
- Ειδικές περιπτώσεις είναι αυτές των Ρομπέρτο, Καμπιάσο και Ντουρμάζ. Για τον Ισπανό οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν ειδικά για τα περί τελευταίας του σεζόν στο Λιμάνι. Ο Αργεντίνος έχει δηλώσει πως μένει, ωστόσο φέτος ο Σίλβα τον άφησε εκτός πλάνων σε αρκετές περιπτώσεις αλλά και σε μεγάλα ματς και ενώ έχει και μεγάλο κασέ. Και τέλος για τον Σουηδό ο αποκλεισμός του από τον τελικό του Κυπέλλου αναμφίβολα δημιουργεί πολλά και σοβαρά ερωτηματικά...
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα