Δεύτερο «κύμα» εξελίξεων στην Ξάνθη

Δεύτερο «κύμα» εξελίξεων στην Ξάνθη

Δεύτερο «κύμα» εξελίξεων στην Ξάνθη

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ξάνθης στην σεζόν,αναμένεται να ανακοινωθούν οι επόμενες εξελίξεις. 

Οι αλλαγές στην Ξάνθη, όπως σας έχουμε ενημερώσει στο gazzetta.gr, θα είναι πολλές. Η πόρτα έχει ήδη ανοίξει με τους Καπετάνο και Καρυπίδη να αποτελούν και επίσημα παρελθόν, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες έρχεται και νέο... κύμα αποχωρήσεων. Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Ακριτικού συλλόγου, με την τελευταία προπόνηση της σεζόν, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, τόσο στις αποχωρήσεις, όσο και στις προσθήκες-ανανεώσεις. 

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Σεβίλλη.

Στο πρώτο κομμάτι, μόνο το τυπικό απομένει για την οριστική αποχώρηση των Λουίτζι Τσενάμο και Μανώλη Παπαστεριανού, που δε θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, σε αντίθεση με τους Λουσέρο και Γουάλας, που έχουν δώσει τα χέρια με την διοίκηση του Ακριτικού συλλόγου. Όσο για τις μεταγραφές, δύο είναι οι πρώτες που θα ανακοινωθούν, με τους Θανάση Παπαγεωργίου και Πάμπλο Ντε Λούκας να ανοίγουν τον χορό των μεταγραφών. Όσο για την περίπτωση του Γιώργου Μπαντή, που έχει μιλήσει με την Ξάνθη, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει για συμφωνία, δύσκολα θα ανακοινωθεί με την πρώτη... φουρνιά. 

 

Best of internet