«Ένεση ηθικού με τον Ζιντάν»

«Ένεση ηθικού με τον Ζιντάν»

«Ένεση ηθικού με τον Ζιντάν»

bet365

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για τη δουλειά του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής, με τον Ίσκο να κάνει λόγο για ... ένεση ηθικού στην ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γάλλος.

Η «βασίλισσα» βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου το βράδυ της 28ης Μαΐου θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Ατλέτικο, σε ακόμα μια μάχη της Μαδρίτης, αλλά αυτή τη φορά στο Μιλάνο.

Ο τίτλος στην Ισπανία κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική, με τη Ρεάλ να το παλεύει και να κυνηγάει μέχρι και το τελευταίο λεπτό, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ωστόσο, ακόμα κι αυτό το ... κυνήγι, έδειξε πως η Ρεάλ είχε πλέον άλλο πρόσωπο, ικανό ν' ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε κατάσταση.

«Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πεις για τον Ζιντάν και τη δουλειά του, όταν κοιτάξεις τ' αποτελέσματα και τα όσα πετύχαμε μέχρι αυτή τη στιγμή. Παλέψαμε για το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή και βρισκόμαστε στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την ημέρα που ανέλαβε, αποτέλεσε μια ... ένεση ηθικού για όλους μας. Είναι παράδειγμα! Μας έχει κερδίσει όλους με την προσωπικότητά του. Είναι τιμή μας να έχουμε έναν τέτοιο προπονητή στην ομάδα μας» ήταν τα λόγια του Ίσκο.

Για το 3/3 ταξίδεψε στη Βασιλεία η Σεβίλλη, κόβει όμως τον δρόμο της ένα από τα «μεγαθήρια» της Γηραιάς Ηπείρου. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Σεβίλλη, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα