Ώρα τελικού!

Gazzetta team
Ώρα τελικού!

bet365

Ώρα τελικού στο Europa League, με τις Λίβερπουλ και Σεβίλλη να κοντράρονται για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν.

Ο πρώτος μεγάλος τελικός ευρωπαϊκής διοργάνωσης βρίσκει την Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη στη Βασιλεία. Οι κόκκινοι έχουν κερδίσει και τους δύο τελικούς απέναντι σε ισπανικές ομάδες (το 1981 την Ρεάλ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και το 2001 την Αλαβές για το Κύπελλο UEFA) και η κατάκτηση του τροπαίου από την Λίβερπουλ πληρώνει 1,65.

Η Σεβίλλη από την άλλη θέλει να γράψει ιστορία, κατακτώντας το Europa League για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και το να τα καταφέρει θα το βρείτε στο 2,25. Ο άσος είναι στο 2,30, η ισοπαλία στο 3,25 και το διπλό στο 3,25 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα, οι κόκκινοι μακριά από το «Άνφιλντ» φέτος στην Ευρώπη δεν έχουν πετύχει ούτε μία φορά πάνω από 1 γκολ. Στο 1,75 μπορείτε να βρείτε το under και στο 2,20 το under 1,5 για την Λίβερπουλ.

Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων στη διοργάνωση είχαμε G/G, επιλογή που πληρώνει 1,75. Στα 5 από τα 8 παιχνίδια τους στα πλέι οφ του Europa League είχαμε λιγότερα από 11,5 κόρνερ, με το under 10,5 να είναι στο 2,05. Τέλος, Κέβιν Γκαμέιρο και Ντάνιελ Στάριτζ είναι τα επιθετικά όπλα των Ισπανών και των Άγγλων αντίστοιχα και το να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή θα το βρείτε στο 2,35.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα