Η πιο όμορφη φωτογραφία του τελικού! (pic)

Gazzetta team
Η πιο όμορφη φωτογραφία του τελικού! (pic)

bet365

Καλές οι απονομές, οι πανηγυρισμοί, οι χαρές, οι λύπες, όλα τα συναισθήματα, αλλά άλλη ήταν η φωτογραφία του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Ο μεγάλος τελικός έχει τελειώσει, η ΑΕΚ έχει κατακτήσει πανάξια το Κύπελλο και οι παίκτες της πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Από την άλλη οι Πειραιώτες όπως ήταν φυσικό ήταν το λιγότερο στεναχωρημένοι, όπως άλλωστε κάθε ηττημένος σε τέτοια αναμέτρηση.

Την στιγμή όμως που πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους, υπήρξε το πλάνο του τελικού. Ο Τσόρι Ντομίνγκες βλέποντας μπροστά τπου την κορούλα του Μπουονανότε, πήγε κοντά της και της φίλησε το χέρι, δείχνοντας πόσο μεγάλος παίκτης είναι όχι μέσα, αλλά έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μια κίνηση που δικαίως συζητήθηκε με την μικρή φίλη της Ένωσης να χαίρεται με την ψυχή της και την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και το ότι ένας τόσο μεγάλος παίκτης πήγε προς το μέρος της και της έδειξε πως ο σωστός άνθρωπος φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ήττες...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα