Αραβίδης: «Τώρα ανοίγει η όρεξη»

Gazzetta team
Αραβίδης: «Τώρα ανοίγει η όρεξη»

bet365

Για ακόμα καλύτερη συνέχεια έκανε λόγο ο Χρήστος Αραβίδης με τον επιθετικό της ΑΕΚ να τονίζει η κατάκτηση του Κυπέλλου άνοιξε την όρεξη στην Ένωση.

Αναλυτικά ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» μιλώντας στην κάμερα του OTE TV τόνισε: «Αυτό που μένει είναι η γεύση της νίκης. Ξέραμε ότι για να την γευτούμε θα έπρεπε να παλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένας τελικός, ένα ματς που έπρεπε να δώσουμε το 100%. Αυτό κάναμε και πετύχαμε τον στόχο. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι η συγκέντρωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα».

Για την συνέχεια: «Φυσικά, τώρα ανοίγει η όρεξη. Ήταν ο πρώτος τίτλος μας στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που ανήκουμε. Τώρα θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στα πλέι οφ και από του χρόνου να χτίσουμε κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα