Οι ακτίνες του Ολυμπιακού

Οι ακτίνες του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός έχασε στον τελικό Κυπέλλου από την ΑΕΚ και το gazzetta.gr περνάει από ακτίνες τους 14 που αγωνίστηκαν και τον Μάρκο Σίλβα.

Ενα κακό βράδυ από πλευράς «ερυθρολεύκων» που δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και πήγε να γυρίσει το παιχνίδι μόνος του.

ΡΟΜΠΕΡΤΟ: Αν και τα δύο σουτ που βρήκαν εστία από πλευράς ΑΕΚ βρήκαν δίχτυα εντούτοις ο Ρομπέρτο δεν ευθύνεται σε κάποια από αυτά. Στην κεφαλιά του Μάνταλου έκανε ότι ήταν δυνατόν για να την βγάλει και στο σουτ του Τζεμπούρ απλά δεν μπορούσε ν' αντιδράσει.

ΛΕΑΝΤΡΟ ΣΑΛΙΝΟ: Είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με το μαρκάρισμα του Βάργκας. Από την πλευρά του βγαίνει το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Δημιουργικά δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό αλλά αυτό το γνωρίζαμε. Οτι δεν μπορεί να είναι Ομάρ...

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ: Προβλήματα στην συνεννόηση με τον Ντα Κόστα. Η ΑΕΚ βγήκε ελάχιστες φορές στην επίθεση αλλά όσες φορές το έκανε έβλεπε ένα κεντρικό δίδυμο ναυάγιο. Πρόβλημα μεγάλο στον τελικό.

ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ: Φάνηκε μόνο στο ανάποδο ψαλίδι που έκανε στο 90'. Οτι γράψαμε για τον Μποτία ισχύει και για τον Ντα Κόστα. Η απουσία του Σιόβα εν τέλει φάνηκε περισσότερο απ' ότι θα περίμενε ο Μάρκο Σίλβα.

ΑΡΤΟΥΡ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ: Παρά το γεγονός ότι είχε δοκάρι στο 80' με το μακρινό σουτ εντούτοις ήταν από τους χειρότερους του Ολυμπιακού. Ολοκλήρωσε την κακή του σεζόν με ένα τραγικό παιχνίδι.

ΛΟΥΚΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ: Δεν βοήθησε όσο σε άλλα ματς μέσα στην χρόνια. Οι Σιμόες, Γιόχανσον κυριάρχησαν έναντι του Σέρβου και του Κασάμι με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να είναι κομμένος στα δύο.

ΠΑΪΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ: Επαιξε 53 λεπτά προσπάθησε να βοήθησει το δημιουργικό κομμάτι είχε και δύο τελικές (μία κεφαλιά στο πρώτο, ένα σουτ στο δεύτερο) αλλά αντικαταστάθηκε από τον Σίλβα.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν είχε βοήθειες από κανέναν συμπαίκτη του. Μέχρι να μπει ο Τσόρι βεβαίως. Ο Φορτούνης φαινόταν μόνο στις στημένες φάσεις που κέρδιζε ο Ολυμπιακός. Βγήκε εκτός αγώνα γιατί πολύ απλά ήταν απελπιστικά μόνος.

ΕΡΝΑΝΙ: Αγωνίστηκε 53 λεπτά είχε όρεξη και τρεξίματα αλλά μέχρι εκεί. Ο Σίλβα τον αντικατέστησε νωρίτερα από τον Φουστέρ (κακώς) με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος στην συνολική του παρουσία να είναι αρνητικός.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ: Για 65 λεπτά δεν φάνηκε πουθενά στο παιχνίδι! Ισως το χειρότερό του παιχνίδι στα έξι χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Ισως έπρεπε να αντικατασταθεί νωρίτερα.

ΑΛΑΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: Φάνηκε περισσότερο όταν είχε στο πλευρό του τον Ιντέγε. Γιατί στο προηγούμενο διάστημα ήταν χαμένος στην άμυνα της ΑΕΚ χωρίς να κάνει ούτε μία τελική προσπάθεια.

ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΝΤΕΓΕ: Μπήκε στο 0-2 και αμέσως γέμισε η περιοχή της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο με την παρουσία του αλλά δεν πήρε μπάλες για να απειλήσει.

ΦΕΛΙΠΕ ΠΑΡΝΤΟ: Σαφώς πιο θετικός και από τον Ερνάνι και από τον Φουστέρ. Περισσότερες σέντρες έδωσε πλάτος στον Ολυμπιακό και τον βοήθησε λίγο περισσότερο σε σχέση με την εικόνα του πρώτου αγώνα.

ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: Η παρουσία του στο ματς εκθέτει τον Μάρκο Σίλβα. Μπήκε μέσα και η προσωπικότητά του ανέβασε όλο τον Ολυμπιακό. Εβαλε και το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του.

ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ: Κακό παιχνίδι από τον Πορτογάλο. Δεν έβαλε λεπτό τον Καμπιάσο, πέρασε ως αλλαγή τον Τσόρι Ντομίνγκες κι άφησε εκτός 11αδας τον φορ με τα περισσότερα γκολ (Ιντεγε) όπως επίσης και τους καλύτερους του εξτρέμ στον πάγκο (Ντουρμάζ και Πάρντο)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα