Κίνδυνος να χάσει τα λεφτά του Μανωλά ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κίνδυνος να χάσει τα λεφτά του Μανωλά ο Ολυμπιακός

bet365

Η Ρόμα αναζητά τρόπο, ώστε να μην δώσει το 50% από ενδεχόμενη πώληση του Κώστα Μανωλά. Λιγότερα ή καθόλου χρήματα είναι τα σενάρια εις βάρος των Ερυθρολεύκων.

Σε Ιταλία και Αγγλία γίνεται συνεχώς μεγάλος ντόρος για την ενδεχόμενη πώληση του Κώστα Μανωλά στην Τσέλσι. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θεωρητικά θα ήταν σούπερ κερδισμένος, καθώς κατέχει το 50% των δικαιωμάτων σε πιθανή μεταπώληση του από τη Ρόμα. Ωστόσο, στην πράξη οι Τζαλορόσι φαίνεται ότι αναζητούν τρόπο να δώσουν στους Ερυθρόλευκους από λίγα έως καθόλου χρήματα.

Οπως προκύπτει από ιταλικά δημοσιεύματα, οι Ρωμαίοι εξετάζουν επί τούτου δύο σενάρια. Εφόσον υπάρξει ουσιαστικά και σε πραγματικό χρόνο πρόταση των Λονδρέζων, τότε σκέφτονται να εφαρμόσουν ένα από τα δύο ακόλουθα σενάρια...

1. Να ζητήσουν από τον Ολυμπιακό έναν πιο «φιλικό» διακανονισμό του θέματος. Κάτι δηλαδή του στιλ «θα σας δώσουμε αρκετά λιγότερα από το 50% και θα παραιτηθείτε των αξιώσεων σας. Ειδάλλως δεν θα πάρετε τίποτα»!

2. Αυτό το... τίποτα προκύπτει από την εξής λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Αυτό το 50% ισχύει μόνο μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Από εκεί και έπειτα παύει να υφίσταται. Οπότε η Ρόμα έχει τη δυνατότητα να δώσει δανεικό στην Τσέλσι τον Ελληνα σέντερ μπακ και να βάλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του για τον επόμενο χρόνο ή τον Γενάρη και να εισπράξει μόνη της όλο το ποσό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα