Μήτρογλου: «Χαρούμενος που έμεινα»

Gazzetta team
Μήτρογλου: «Χαρούμενος που έμεινα»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο site της Μπενφίκα, όπου δήλωσε χαρούμενος που έμεινε, περιγράφοντας τους Λουζιτανούς ως «μεγάλη οικογένεια».

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ήθελα να έρθω και να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, που έμεινα», τόνισε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός.

«Όλα τα γκολ που πέτυχε η ομάδα μου, όχι μόνο τα δικά μου, ήταν πολύ σημαντικά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό στο ντέρμπι, καθώς περάσαμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ήταν μία περίοδος που είχαν βρεθεί 8 βαθμούς μπροστά μας, αλλά πάντα πίστευα στην ομάδα και στον προπονητή, που μας προετοίμασε πολύ καλά», συνέχισε.

Μαζί με τον Ζόνας πέτυχαν 52 από τα 88 γκολ της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα. «Ήταν καλή σεζόν, όχι μόνο λόγω των γκολ μου, αλλά για τους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα. Φυσικά, τα γκολ είναι σημαντικά για έναν επιθετικό και με κάνουν χαρούμενο, όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι η αρμονία στην ομάδα και το γεγονός πως πετύχαμε τους στόχους μας».

Για τη τώρα εμπειρία του μέχρι τώρα σχολίασε: «Είχα ακούσει πολλά, όμως ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου. Η Μπενφίκα είναι καταπληκτική σε όλους τους τομείος. Η ομάδα, οι οπαδοί, τα πάντα!».

Για τη φιέστα τίτλου: «Και στον Ολυμπιακό ήταν πάρα πολύ όμορφα και δεν το ξεχάσω ποτέ, αλλά η εμπειρία των δύο τελευταίων ημερών ήταν απίστευτη, καθώς πανηγύρισαν μαζί μας τόσοι οπαδοί! Δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Είχα ξαναπάει με τη γυναίκα μου στο Marquês do Pombal και ήταν πολύ ήσυχα. Τώρα, δεν μπορώ καν να περιγράψω πόσο απίστευτο ήταν να βρίσκονται τόσοι άνθρωποι εκεί».

Το μυστικό της επιτυχίας για τον τίτλο; «Να μην τα παρατάς ποτέ. Όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές, όπως και εμείς, όμως δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Το πιστέψαμε μέχρι το τέλος. Ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, όμως ξέραμε και τη δουλειά μας. Τα ντέρμπι είναι σημαντικά, αλλά όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία και ποτέ δεν υποτιμήσαμε τους αντιπάλους μας. Παίζαμε για να κερδίσουμε τίτλους».

Τέλος, για το πώς θα περιέγραφε την Μπενφίκα, τόνισε: «Μία μεγάλη, μεγάλη οικογένεια! Αυτό είναι που περιγράφει απόλυτα την Μπενφίκα».

 

Τελευταία Νέα