Πανιώνιος: Στην Αθήνα ο Αντωνιάδης για τις υπογραφές

Πανιώνιος: Στην Αθήνα ο Αντωνιάδης για τις υπογραφές

bet365

Ο Μάριος Αντωνιάδης βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, την οποία σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

To gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει στις 11 Μαΐου για τις προχωρημένες επαφές του Πανιωνίου με τον Μάριο Αντωνιάδη και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να φορέσουν βέρες.

Ο διεθνής Κύπριος άσος βρίσκεται στην Αθήνα όπου κι έχει τις τελικές επαφές με τους «κυανέρυθρους» για να ολοκληρώσει την συμφωνία.

Ο 26χρονος Κύπριος διεθνής απάντησε οριστικά όχι στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ και αποφάσισε να δεχτεί αυτή του Πανιωνίου με τον ίδιο να βρίσκεται στην Αθήνα για να οριστικοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους Νεοσμυρνιώτες.

Η πρόταση του Πανιωνίου είναι για διετές συμβόλαιο με τον Αντωνιάδη να αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος ήταν αυτός που τον ανέδειξε στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος αριστερός μπακ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ιστορικού για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα