Παπαθανασάκης: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις»

Παπαθανασάκης: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις»

Παπαθανασάκης: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις»

bet365

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για τους λόγου που δεν βρεθεί στο Κατσάνειο στην συνάντηση του Ερασιτέχνη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αυτή τη στιγμή ασχολείται με πολύ σοβαρές δραστηριότητες που αφορούν σχέδια για το μέλλον του συλλόγου και θα είναι σε θέση να μοιραστεί τις πληροφορίες με τους οπαδούς αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες ώστε να διασφαλιστεί ότι οι διαπραγματεύσεις δεν βαίνουν αρνητικά, ούτε και τίθεται σε κίνδυνο η εμπιστευτικότητα τους.

«Βρισκόμαστε προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας να εξασφαλίσουμε τον βασικό κορμό των παικτών μας, συνεχίζουμε τις εν εξελίξει συζητήσεις για την προσέλκυση νέων ταλέντων καθώς και την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων, ώστε να πάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπροστά», δήλωσε με νόημα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα παραστεί στην συνάντηση του Ερασιτέχνη αύριο το βράδυ, και έχουμε ήδη ενημερώσει τους πάντες ότι οι μελλοντικές συναντήσεις πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένες και να μην υπαγορεύονται χωρίς προηγουμένως να έχουν συζητηθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα